Menu

Specifik Træning

 

SPECIFIK TRÆNING U10-12 i Helsinge Fodbold

 

Så er samarbejdet med Lyngby Boldklub startet. Det betyder bl.a. Mulighed for Specifiktræning for U10-12 drenge sammen med Tim Eriksson, der nu er ansat af Lyngby boldklub, til at forestå denne i Helsinge.

Det er alletiders mulighed for teknisk udvikling af de unge spillere, og det vil fremadrettet styrke vores spillere på de enkelte hold.

 

Trænerteamet Glæde efter endt træning

Trænerteamet: Christoffer, Bo og Tim, samt en flok glade men trætte drenge.

 

Træning er tirsdage fra kl. 17 - 18:30 på Helsinges baner. Det starter nu.

Deltagere er spillere fra U10 - U12 ( drenge ), som Tim og trænere laver aftaler med.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

Lyngby Boldklub indgår samarbejde med Helsinge Fodbold

 

Helsinge Fodbold er ny samarbejdsklub med Lyngby Boldklub, der skal bistå den nordsjællandske breddeklub med viden, erfaring og know-how.

 

Helsinge Fodbold og Lyngby Boldklub har indgået en aftale om at samarbejde om ungdomsfodbolden i den nordsjællandske traditionsklub. Foreningens knap 400 aktive fodboldspillere under 18 år får fremover glæde af Lyngby Boldklubs erfaring og knowhow i forhold til især børnefodbold og talentudvikling.

 

Tanken er, at Lyngby Boldklub skal bistå foreningen på noget der minder om ”konsulentbasis”. Det fortæller Nicas Kjeldsen, der er sportslig leder for U13-U15 i Lyngby Boldklub:

 

”Vi er glade for, at Helsinge har valgt at kigge vores vej i forhold til et samarbejde. Vi skal fra Lyngby Boldklubs side primært være til rådighed for trænerne i Helsinge Fodbold, hvor vi skal agere sparringspartner og vidensdele de erfaringer, vi har med talentudvikling. Det indebærer eksempelvis træning for U10-U12-segmentet, sparring og konsultationer på forespørgsel fra Helsinge” fortæller Nicas Kjeldsen om det nye samarbejde.

 

I Helsinge Fodbold, der om to år kan fejre sit 100-års jubilæum, glæder man sig til at klubbens mange aktive unge fremover kan støtte sig op af Lyngby Boldklubs tiltag til talentudvikling:

 

”Lyngby har bragt samarbejdet ned i vores øjenhøjde, og derfor giver det gensidigt rigtig god mening at lave den her samarbejdsaftale. Det er en aftale, der går begge veje og vi glæder os til at komme i gang” fortæller Thomas Jessen, formand i Helsinge Fodbold.

 

Aftalen mellem Lyngby Boldklub og Helsinge Fodbold træder i kraft med øjeblikkelig virkning, og præsenteres i sin fulde form for Helsinge Fodbolds trænere næste onsdag d. 19. April klokken 18.30.