Menu

HELSINGE U17 rapportage fra VERONA

 

 

Så blev det dagen hvor “vind eller forsvind kampene” kom på programmet.


Der var vedholdende forlydender om regn, men (som vaneligt) tog meteorologerne fejl og trods skyer, var det tørt hele dagen.


Første kvartfinale var hold 1 mod Odder og det blev, trods spillemæssigt overvægt til os, en spændende kamp. Vi gik til pause med 1-0 og kæmpede videre i 2. halvleg og først med få minutter tilbage, fik vi lukket kampen med et hovedstødsmål til fortjent 2-0.


Herefter var det hold 2 mod Team Østvendsyssels 1. hold og det blev en kamp mod et noget bedre hold (en del rækker over vores indrangering) - kort fortalt tabte vi 1-5 efter en uheldig start, hvor vi hurtigt kom bagud og så var det op ad bakke resten af kampen.

Det skal siges at der blev kæmpet igennem og 2. halvleg var lige. Vores modstander vandt efterfølgende B-finalen 6-0, så i bund og grund en flot turnering for hold to der mødte hold flere rækker over dem selv.


Herefter skulle hold 1 spille semifinale mod Skjold Sæby - et stærkt hold som vi vidste ville være en rigtig stor mundfuld. Kampen blev en nerve-flænser mod et meget hårdt spillende hold og der blev gået til den 2 gule kort til begge hold. Et par super redninger holdt os inde i kampen og slutfacit blev 0-0 så vi måtte holde vejret i en nervøs straffesparksafgørelse, der desværre endte med nederlag til os.
Skjold Sæby endte med at vinde finalen.


Trods den umiddelbare skuffelse er humøret stadig højt og alle har hygget sig og haft en skøn uge i Verona.

Tak fordi i læste med vi glæder os til at komme hjem igen til Danmark.

 

#HelsingeFodbold #fordiDetErSjovtAtBrugeBolden #deRøde