Menu

DBU Børneklub

DBU Børneklub

Børnefodbolden er fundamentet for dansk fodbold. I børnefodbolden skabes fundamentet for livslang kærlighed og tilknytning til sporten. Dette gælder både for dem, der udvikler sig til landsholdsspillere og dem, som nyder motionen og fællesskabet på det lokale serie- eller motionsfodboldhold.

I børnefodbolden møder man måske for første gang foreningslivets betydning. Man oplever den dannelse det giver og det helt særlige fællesskab. Derfor er børnefodbolden vigtig – måske det allervigtigste.

Ved at blive DBU Børneklub viser Helsinge Fodbold, at vi virkelig vil børnefodbolden. Nu og i fremtiden vil vi arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud, for på den måde at sikre, at vi har et rigtig godt børnemiljø til klubbens fodboldbørn. Det betyder bl.a. at vi:

  • Prioriterer børnefodbolden økonomisk og organisatorisk
  • Har tilsluttet sig DBU’s børnesyn og arbejder på at efterleve det
  • Nedskrevet og vedtaget en børnepolitik
  • Tilknyttet en børneudviklingstræner

Helsinge Fodbold vil være en attraktiv breddefodboldklub, hvor der er plads til alle. Vi har medlemmer fra hele kommunen, og det er derfor vigtigt at fokusere på det sociale, så alle føler sig velkomne og som en del af fællesskabet. I Helsinge Fodbold er det vigtigt, at både spillere og forældre oplever et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi løfter i flok, og hvor der er plads til forskellighed.

Målet er at få flest mulige børn til at spille fodbold ved at have et bredt fodboldtilbud, hvor alle kan være med uanset kunnen og ambitionsniveau.

Helsinge Fodbold vil arbejde for at have hold i alle børneårgange ved at skabe et lærende og udviklende klubmiljø, der ikke alene gør børnene til glade og dygtige fodboldspillere, men også hjælper dem på vej til at fungere socialt i fællesskab med andre.

Helsinge Fodbold lægger vægt på, at alle børn føler sig trygge og fungerer godt i fællesskabet både på og uden for banen.

Det er væsentligt for klubben, at alle holdene har tilknyttet gode voksne, der er engagerede og som børnene kan se op til. Med dygtige trænere som de gode eksempler tilstræber klubben at skabe et fællesskab omkring børnene, præget af en positiv adfærd og gensidig respekt over for hinanden.

For at blive træner i Helsinge Fodbold indhenter vi desuden også den lovpligtige børneattest, lige så snart træneren er tilknyttet klubben.

 

Luk